Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: [email protected] Кадър бТВОт вчера Турция нападна Европа. Всъщност

...
Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg Кадър бТВОт вчера Турция нападна Европа. Всъщност
Коментари Харесай

Стефан Солаков: От вчера Турция е във война с Европа, но никой не смее да го нарече така

Редактор: Юлия Георгиева

e-mail: [email protected] 

Кадър бТВ

От през вчерашния ден Турция атакува Европа. Всъщност границите на Европа са под опасност. Не от стандартно оръжие, само че с едно нестандартно политическо оръжие, каквито са мигрантските потоци. Това е нов вид оръжие, като хибридното, единствено че в този момент е мигрантското. Ние сме във война с Турция, обаче никой не смее да го назова по този начин.

Това разяснява в предаването " Лице в лице " по бТВ журналистът Стефан Солаков.

Анализаторите в Турция считат, че сходни малик инфикции няма да вкарат Турция и Русия в изострен спор и в този момент цялото внимание се насочва към Европа. Русия тактично си мълчи и цялата тежест ще би трябвало да поемем ние, разяснява той.

Много е необичайно, че никой не се замисли по какъв начин може да подлагаме на критика съветската инвазия в Крим, а за турската или да си мълчим, или да я поддържаме. Вчера чух съвсем ласкави мнения за това, че Турция надали не се бори за свободата си в Сирия. Там старите турски колонии са напоени освен с кръв, само че и с петрол, уточни той. И добави, че програмата на Ердоган включва и връщане на старите позиции на Турция в Сирия.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР